• itulau_fanua

Xinfeng auiliiliga o NdFeb maneta maualuga vevela demagnetization faafitauli

Hangzhou Xinfeng Magnetic Materials Co., Ltd. o se atinaʻe faʻapolofesa maualuga-tech o loʻo galulue i mea maneta tumau o suʻesuʻega, gaosiga, faʻaogaina ma le atinaʻeina, e ala i mea faʻamaumau tumau e mafai ona maua ai le faʻapotopotoga maneta, ma faʻapitoa i NdFeb Magnets, SmCo Magnets, Alnico Maneta.....

NdFeb Magnets ma SmCo Magnets o loʻo faʻaaogaina i le tele o faʻaoga.Atonu e te le va'ai i nei maneta tumau, ae e te fa'aaogaina i aso uma ma e mana'omia le fesoasoani a nei fa'apotopotoga fa'amaneta.

Le maualuga vevela demagnetization faafitauli o NdFeb maneta ua lauiloa ia i tatou.O le tuʻufaʻatasiga o le tau ma le faʻatinoga o le NdFeb maneta e avea ai i latou ma filifiliga lauiloa mo le faʻaogaina o maneta masani ma le fausiaina o talosaga fou oloa.I le tulaga o le faʻateleina o le malosi o loʻo i ai nei, faʻatagaina le faʻaogaina o se maneta laʻititi, e aoga i le tele o le mamanu.

O le maneta NdFeb i le maualuga o le vevela faiga e tatau ona faʻaeteete, aua o le NdFeb maneta i le vevela maualuga e faigofie ona faʻaleagaina.O le a matou su'esu'eina fa'atasi ma oe le fa'afitauli o le fa'amaneta o le vevela maualuga a le NdFeb.Ona o le maualuga o mea o le neodymium iron i le maneta NdFeb, e faigofie foi ona faʻamaʻiina, o lea la, o ituaiga uma o paʻu e fetaui ma nei tulaga e faʻalagolago i le siosiomaga faʻaogaina o le maneta NdFeb.

Fa'atonuga: I se tulaga lautele, ua vaevaeina maneta NdFeb i ni lisi autu se lua: tisiketi ma poloka.

O le pa'u fou e ta'ua o le "disc" ma e masani ona faailoga i le lautele o le pa'u i luma o le maualuga o le maneta, e masani lava o le umi o le pa'u umi.Sa'o fou ua ta'ua poloka o rectangular po o sikuea sikuea vaega ma se ituaiga o mafiafia filifiliga, eleele seasea Samarium cobalt neodymium boron (NdFeb) o se isi, e pei o SmCo maneta e mafai ona tetee atu i le vevela maualuga, sili atu corrosion tetee, faatusatusa i NdFeb.SmCo fa'atusatusa i le NdFeb, o le tau maketi e sili atu le taugata.SmCo o lo'o fa'aaogaina i masini komepiuta, masini, fa'agalu galu femalaga'i, fa'agaioia laina, faiga satelite ma nisi afi eletise.

NdFeb upusii, SmCo upusii o loo sailia mo Hangzhou Xinfeng Magnetic Materials Co., Ltd.

neodymium maneta
maneta malosi

Taimi meli: Ian-24-2022